In eenheid met U en met elkaar 

 

WAT KUN JIJ? 

Een enkeltje boeken naar de andere kant van de wereld is niet voor iedereen weggelegd. Het wordt overigens ook niet van iedereen gevraagd. Dat is het mooie van God. Iedereen heeft een uniek plan. De bijbel zegt in Romeinen 12:4-5: 

“Zoals ons ene lichaam vele delen heeft en die delen niet allemaal dezelfde functie hebben, zo zijn we samen één lichaam in Christus en zijn we, ieder apart, elkaars lichaamsdelen”. 

Oftewel, ieder kan zijn steentje bijdragen met zijn/haar eigen gaven en talenten. 

Het avontuur willen we dus niet alleen aangaan. We hebben jullie hulp nodig. Er zijn onwijs veel mensen die ons helpen Gods Plan te verwezenlijken waar we heel dankbaar voor zijn. Meedoen kan nog steeds in allerlei vormen; met elke vorm help je ons. Of je nu onze avonturen leest en aanmoedigt, voor ons bidt, ons helpt met het regelen van het een en ander, ons financieel wilt ondersteunen (klik hier), of dat je langs wilt komen om mee te helpen of gewoon een kijkje te nemen. Het kan allemaal. 

Als je bij het lezen van onze website ergens aan moet denken, laat het ons dan vooral weten via onderstaand contactformulier.